Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Topinka s houbami a volským okem

I když víme, že topinky nejsou z oblasti light pokrmů, překvapivě velké množství receptů včetně tohoto je vegetariánských. Můžete tím tak trochu operovat, kdyby se vás někdo zeptal, zda vámi podávané jídlo náhodou není nezdravé…

Vydání: 2011/10
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Opékání 0:10
Chuťovka Česká

Ingredience

    • 3 lžíce olivového oleje
    • 2 stroužky česneku
    • špetka drcené chilli papričky
    • 200 g hub (čerstvých či mražených)
    • 1 lžíce rajského protlaku (není nutné)
    • hrst hladkolisté petrželky
    • 4 křepelčí vejce
    • opečený chléb k podávání

Příprava jídla

1 Na lžíci oleje zpěňte česnek a chilli, přidejte houby a opékejte 2 minuty. Přidejte protlak a míchejte další 4 minuty. Vypněte a vmíchejte petrželku. Navršte na topinky a ozdobte je volským okem opečeným na zbývajících 2 lžících oleje.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jak připravit dokonalé topinky

Jak připravit dokonalé topinky

Topinka s tatarákem

Topinka s míchanými vejci

Topinka s kapustou a čabajkou

Topinka s ďábelskou směsí

Topinka s pečeným česnekem

Topinka s pivním sýrem

30x báječné houbové recepty

Přidat komentář