Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Topinka s pečeným česnekem

Pečený česnek má neodolatelnou nasládlou chuť, kterou skoro není potřeba ničím doplňovat, ale šťavnaté rajčátko a pár snítek řeřichy ji dovedou k dokonalosti.

Vydání: 2011/10
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
PT1H
Pečení 1:00
Chuťovka Česká

Ingredience

    • 2 palice česneku
    • olivový olej
    • vločková mořská sůl a čerstvě drcený
    • pepř
    • 1 balíček řeřichy
    • 4 třešňová rajčátka
    • opečený chléb k podávání

Příprava jídla

1 Palice česneku nahoře seřízněte, osolte, pokapejte olejem a zabalte do alobalu. Pečte v troubě vyhřáté na 200 ºC asi hodinu doměkka. Pak vymáčkněte česnek ze slupek a rozmačkejte ho vidličkou. Mázněte na topinku a ozdobte řeřichou a rajčetem. Na závěr posypte vločkovou solí.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jak připravit dokonalé topinky

Jak připravit dokonalé topinky

Topinka s tatarákem

Topinka s míchanými vejci

Topinka s kapustou a čabajkou

Topinka s ďábelskou směsí

Topinka s houbami a volským okem

Topinka s pivním sýrem

Kaviár z lilku

REKLAMA

Přidat komentář