Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Topinka s pivním sýrem

Hospodská klasika dostane na topince nový rozměr – ne nadarmo jí někdo říká sýrový tatarák.

Vydání: 2011/10
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Chuťovka Česká

Ingredience

    • 100 g másla
    • 180-200 g pivního sýra (2 balení)
    • 1/2 červené cibule, nakrájené nadrobno
    • 1 lžička plnotučné hořčice
    • 1 lžička sardelové pasty
    • 2–3 lžíce světlého piva (podle potřeby)
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • pálivá paprika
    • sladká paprika
    • drcený kmín
    • nakládané beraní rohy (papriky) na ozdobení
    • opečený chléb a stroužek česneku k podávání

Příprava jídla

1 Vidličkou utřete sýr s máslem. Pak přidejte ostatní přísady kromě piva a důkladně promíchejte. Nakonec postupně přilévejte pivo (množství podle potřeby) tak, aby vznikla hmota hustoty pomazánky. Podávejte na smažených topinkách potřených česnekem, ozdobené nakládanými beraními rohy.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jak připravit dokonalé topinky

Jak připravit dokonalé topinky

Topinka s tatarákem

Topinka s míchanými vejci

Topinka s kapustou a čabajkou

Topinka s ďábelskou směsí

Topinka s pečeným česnekem

Topinka s houbami a volským okem

REKLAMA

Přidat komentář