Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Topinka s ďábelskou směsí

Vzpomínáte nostalgicky na ďábelskou pomazánku na topinky z konzervy? Tahle směs se jí po čertech podobá. Vyžaduje poměrně dlouhé pečení, aby se zkoncentrovaly chutě, ale výsledek stojí za to!

Vydání: 2011/10
Autor:
Hodnocení:
25 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 20 minut
PT45M
Pečení 0:45
Chuťovka Česká

Ingredience

    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1 malá cibule, nakrájená na kolečka
    • 1 žlutá paprika, nakrájená na nudličky
    • 2 čerstvé červené chilli papričky, zbavené semen a nakrájené na nudličky
    • 1 stroužek česneku
    • 200 g mletého hovězího masa
    • 1 konzerva krájených rajčat
    • mořská sůl
    • 200 g sýra uzený oštiepok, nastrouhaný na hobliny nebo nahrubo
    • opečený chléb a stroužek česneku k podávání

Příprava jídla

1 Na oleji osmahněte cibuli, česnek a papriku; trvá to asi 3 minuty. Přimíchejte ostatní přísady kromě sýra a dejte péct na 200 ºC na 45 minut do trouby. Občas zamíchejte.

2 Po částečném zchladnutí navršte na topinky a ozdobte sýrem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jak připravit dokonalé topinky

Jak připravit dokonalé topinky

Topinka s tatarákem

Topinka s míchanými vejci

Topinka s kapustou a čabajkou

Topinka s houbami a volským okem

Topinka s pečeným česnekem

Topinka s pivním sýrem

Kaviár z lilku

50 nejlepších receptů s mletým masem

Přidat komentář