Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bezlepkové čokokostky

Čokoládové kostky tak trochu připomínají brownies. Podle naší produkční Veroniky jsou dokonce ještě lepší, protože jsou méně sladké.

Vydání: 2011/11
Autor:
Hodnocení:
33 (hlasy)
Počet porcí: na asi 40 kousků
Doba přípravy: Do 30 minut
PT45M
Pečení 0:45
Cukroví

Ingredience

    • 250 g kvalitní 70% čokolády
    • 250 g másla, změklého
    • 150 g krupicového cukru
    • 6 vajec
    • 250 g mletých loupaných mandlí
    • 2 lžíce světlé bezlepkové mouky nebo kukuřičného škrobu

    NA POLEVU

    • 200 g čokolády se 70 % kakaa
    • 40 loupaných mandlí na ozdobu

Příprava jídla

1 Troubu předehřejte na 175 °C. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni (nebo opatrně v mikrovlnce) a nechte lehce vychladnout.

2 Máslo s cukrem utřete do pěny a postupně vmíchejte vejce, mandle, čokoládu a mouku. Hmotu rozetřete na plech s pečicím papírem. Pečte 40–45 minut.

3 Čokoládu na polevu rozpusťte s kapkou vody ve vodní lázni a potřete jí vychladlý korpus. Nakrájejte na čtverce 5 x 5 cm a každý ozdobte mandlí.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Bezlepková citronová srdíčka

Bezlepkové dvoubarevné pracny

Bezlepkové stromečky s pistáciemi

Bezlepkové malinovo-mandlové řezy

Bezlepkové linecké cukroví

Bezlepková zázvorová kolečka

Bezlepkové cukroví

REKLAMA

Přidat komentář