Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bramborová kaše s batáty

Hebká kaše sluší především pečené drůbeži.

Vydání: 2011/12
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 8-10
Doba přípravy: Do 20 minut
PT20M
Vaření 0:20
Zelenina Americká

Ingredience

    • 1,5 kg brambor, varný typ B nebo C
    • 1 větší sladký brambor (batát)
    • 80 g másla
    • 400 ml mléka
    • sůl

Příprava jídla

1 Brambory a batát oloupejte a uvařte v osolené vodě doměkka. Slijte je, hrnec postavte zpět na plamen a vlijte k nim mléko. Jakmile začne vřít, stáhněte hrnec z ohně. Brambory rozmačkejte, přidejte máslo a vyšlehejte hladkou kaši.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Opulentní hostina s pečenou krůtou

Máslový pórek a glazovaná karotka

Americké brusinky

Krůta s nádivkou a šampaňskou omáčkou

Mušle sv. Jakuba s ochuceným máslem na cibulce vařené v páře

Pečený ananas

Přidat komentář