Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Miniburgery s rostbífem

Chuťovka pro milovníky masa
Vydání: 2012/1
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: na 30 burgerů
Doba přípravy: Do 30 minut
Pečení: 30 minut
P
Sendvič

Ingredience

    • 100 g másla
    • 130 g hladké mouky
    • 1 lžička soli
    • 3 vejce + 1 vejce na potření
    • 25 g strouhaného parmazánu
    • 1 lžíce mléka

    NA NÁPLŇ
    • 40 ml smetanového křenu
    • 150 g crème fraîche
    • 30 plátků rostbífu
    • bylinky nebo salát (např. polníček) na ozdobu

Příprava jídla

1 Troubu předehřejte na 200 °C a vyložte dva plechy papírem na pečení. V hrnci přiveďte k varu 250 ml vody, přidejte máslo a sůl, ztlumte plamen a rychle vmíchejte mouku. Míchejte tak dlouho, až těsto zhoustne a bude se odlepovat od stěn. Nechte 10 minut zchladnout. Do těsta pak postupně vmíchejte 3 vejce a nakonec parmazán. Z těsta vytvořte pomocí lžíce nebo cukrářského sáčku na každém plechu asi 15 bochánků. Zbylé vejce prošlehejte s mlékem a bochánky potřete. Pečte 25–30 minut dozlatova.

2 Křen smíchejte s crème fraîche a dochuťte solí a pepřem. Každou bulku namažte křenovou pomazánkou, přidejte plátek rostbífu a dozdobte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Košíčky s debrecínkou

Pomazánka z pečených paprik

Krabí pomazánka

Miniburgery s žampiony

Rybí satay s tandoori masala

Špenátové kuličky s mátovým dipem

Koláčky s fíky & kozím sýrem

Kuře v tempuře na exotickém salátku

Studená polévka s okurkou & avokádem

Houbové balíčky

Slané rolky s uzeným lososem a crème fraîche

Rostbíf s křenovou remuládou

REKLAMA

Přidat komentář