Miso broth with sesame salmon & udon noodles

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Miso broth with sesame salmon & udon noodles

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

voda 1.5 l
vývar kuřecí 1 PL
se sníženým obsahem soli
miso pasta 100 g
bílá
nudle udon 2 bal
čertsvé
šalotka 3 ks
ořezaná, nakrájená na 4 cm kousky
baby choy 1 svazek
ořezaný, nakrájený na 5 cm kousky
olivový olej
losos 2
cca. 420 g, bez kůže
sezamová semínka
sójová omáčka
šalotka
na ozdobení
Method Step 1 Place water and stock powder in a large saucepan over high heat. Bring to boil. Add miso paste and stir until the miso dissolves. Reduce heat to medium-low and hold at a gentle simmer. Step 2 Add the noodles and cook for 1-2 minutes or until just soft. Add the shallot and choy sum and cook for 1 minute or until the choy sum just wilts. Step 3 Meanwhile, heat a non-stick frying pan over medium-high heat. Spray with oil. Cook the salmon for 2-3 minutes each side for medium or until the fish flakes easily when tested with a fork. Sprinkle with the sesame seeds. Step 4 Flake the salmon into large pieces. Divide the broth and noodles among serving bowls. Drizzle with soy sauce and top with extra shallot.
Autor: snowbik

Obchod Apetit