Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Kyselé zelí na cibulce

Popis receptu: 
vhodné třeba k jitrnicím a jelítkům
Autor:
Hodnocení:
12 (hlasů)
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    500 g kysaného zelí 2 ks světší cibule 250 ml vody 2 lžíce hladké mouky cukr sůl

Příprava jídla

Cibuli oloupeme, opláchneme a nakrájíme. Do hrnce dáme kysané zelí, které nemusíme propírat, pouze vymačkáme šťávu. Přidáme cibuli a zalijeme částí vody. Hrnec přikryjeme pokličkou a vaříme asi 10 minut. Pak zelí podle chuti přisolíme a ochutíme cukrem. Z mouky a vody uděláme záklechtku a vlijeme ji do hrnce se zelím. Zelí ještě asi 10 minut provaříme. Hotové zelí podáváme s jelitkem jitrnicí a bramborem. Dobrou chuť.
REKLAMA

Přidat komentář