Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Grilovaný mořský ďas

Čerstvé ryby mají nezaměnitelnou, lahodnou chuť, a proto by bylo přehnané dochucování doslova hříchem. K podtržení chuti bohatě stačí sůl a čerstvě namletý pepř.

Vydání: 2005/11
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 20 minut
P

Ingredience

    • 900g filet z mořského ďasa (nebo jiné mořské ryby, například pražmy)
    • sůl
    • čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

1. Pokud je to třeba, ještě rybu odblaňte a očistěte. Pak ji pokrájejte na jednotlivé porce (to ale můžete udělat také až nakonec, těsně před podáváním), osolte a opepřete.
 
2. Maso zprudka opečte na grilu a podávejte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Těstoviny s tomatovou omáčkou

Tartar z čerstvého tuňáka s tomaty a zeleným olejem

Vinný zabaglione s ovocem

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.11/05, str.54

Přidat komentář