Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Brambora ve slupce se šalvějí

Křupavá slupka, vláčný vnitřek

Vydání: 2008/11
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT1H30M
Pečení 1:30
Zelenina Středomořská

Ingredience

    • 4 větší oválné brambory se slupkou
    • 12–15 šalvějových lístků
    • mořská sůl + máslo k podávání

Příprava jídla

Troubu předehřejte na 180 °C. Brambory podélně nařízněte, nedokrojte však až úplně do konce. Dovnitř vmáčkněte šalvějové lístky a sůl, zabalte do alobalu a dejte na 1,5 hodiny péct. Před podáváním rozbalte a poklaďte plátky másla.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Rostbíf na hořčičném semínku

Zelíčka na česneku a vinném octu

Cibule pečená v soli

Nasucho pečené papriky

Jehněčí plecko s rozmarýnem

Žebírka na rybízu

Krkovička na asijský způsob

Kuře na tymiánu a česneku

Bůček pečený na šalvěji

REKLAMA

Přidat komentář