Kefírová polévka

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Kefírová polévka

Hodnocení receptu
Průměr: 4 (3)
Do 30 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 418 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 44 g
Tuky 23 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

brambory 2 ks
kmín
drcený
zakysaná smetana 1 kelímek
sůl
mouka pšeničná hladká
máslo
bujon
V hrnci rozpusť trochu másla a přidej lžíci hladké mouky - udělej zásmažku a vlij tam cca litr studené vody. Mezitím oškrábej dva středně velké brambory a vhoď je do hrnce nakrájené na kostičky. Přidej kvalitní bujón a vař až do změknutí brambor. Nakonec přidej kelímek zakysané smetany, osol, přidej drcený kmín a navrch čerstvou nakrájenou petržel.
Autor: danavan

Obchod Apetit