Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Kefírová polévka

Popis receptu: 
Podle Moniky Bláhové Huberové
Autor: Dana Vaňková
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    2 střední brambory drcený kmín zakysaná smetana sůl hl. mouka máslo bujón

Příprava jídla

V hrnci rozpusť trochu másla a přidej lžíci hladké mouky - udělej zásmažku a vlij tam cca litr studené vody. Mezitím oškrábej dva středně velké brambory a vhoď je do hrnce nakrájené na kostičky. Přidej kvalitní bujón a vař až do změknutí brambor. Nakonec přidej kelímek zakysané smetany, osol, přidej drcený kmín a navrch čerstvou nakrájenou petržel.
REKLAMA

Přidat komentář