Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Cikánská pečeně

Popis receptu: 
Hovězí maso
Autor: Světlana O´Brien
Hodnocení:
5 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    500 g hovězího masa 20 g slaniny 50 g sádla 20 g másla 2 rajčata 3 papriky 2 lžíce rajčatového protlaku 1 sterilovaná okurka 1 větší cibule mletá paprika mletý pepř sůl

Příprava jídla

Hovězí maso naklepeme, protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a opečeme po všech stranách. Pak podlijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak a pečeme pod pokličkou do změknutí. Při pečení maso občas obrátíme, přelijeme mastnou šťávou a podle potřeby podlijeme vodou. Ke konci pečení přidáme očištěné papriky, rajčata a okurku pokrájené na nudličky a pečeme, až maso změkne. Podáváme s dušenou rýží nebo s vařenými těstovinami.
REKLAMA

Přidat komentář