Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vejce v bramboráku

Sytá snídaně, pikantní oběd nebo vynikající večeře!

Vydání: 2012/4
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do hodiny
P
Zelenina Česká

Ingredience

    • 150 g cibule, nakrájené nadrobno
    • 250 g brambor, nahrubo nastrouhaných
    • 1 lžíce másla
    • 50 g čedaru, nastrouhaného
    • 2 vejce

    NA RAJČATOVOU SALSU

    • 2 rajčata
    • 1 jarní cibulka
    • 1 červená chilli paprička, nasekaná
    • hrst hladkolisté petrželky, nasekané
    • citronová šťáva

Příprava jídla

1 Zahřejte troubu na 220 °C.

2 Cibuli a brambory opečte společně na másle v pánvi dozlatova. Posypte čedarem a navrch rozklepněte vejce. V zahřáté troubě pečte, aby bílky zatuhly.

3 Podávejte s rajčatovou salsou: Oloupejte rajčata a nakrájejte je nadrobno. Přidejte k nim pokrájenou jarní cibulku, nasekanou červenou chilli papričku a hrst nasekané hladkolisté petrželky. Můžete zakápnout citronovou šťávou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Vajíčkový salát na chlebu

Otázka & odpověď: nákup vajec

Otázka & odpověď: nákup vajec

Volské oko

Vejce naměkko s toustíky

Vajíčkové sendviče

Francouzský toust s prosciuttem a mozzarellou

Jarní frittata

Vejce v toustovém chlebu

REKLAMA

Přidat komentář