Křenová espuma

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Křenová espuma

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

krémový sýr 300 g
křen
čerstvý
sůl
smetana ke šlehání 200 ml
pažitka
řeřicha
Žervé společně s čerstvě nastrouhaným křenem, citronovou šťávou a solí rozetřeme na jemnou fáš. Nemáme-li čerstvý křen jako se stalo v našem případě (oběhali jsme snad 10 obchodů, několik stánků i soukromníků a křen se v čase natáčení skutečně nepodařilo sehnat), použijeme smetanový křen ze skleničky, který je již ochucený. Ušleháme tuhou šlehačku a zlehka smícháme s ochuceným žervé.
Autor: Jakub Novák

Obchod Apetit