Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Pečená zimní zelenina s polníčkem a kozím sýrem
Pečená zimní zelenina s polníčkem a kozím sýrem


< 60 min
0,0 (0x)

Pečená zimní zelenina Čerstvá a pečená zelenina v zajímavé kombinaci se aromatickým sýrem a dobrou emulzí z oleje a balsamica 1 z 5 2 z 5 3 z 5 4 z 5 5 z 5. Průměr: 4.5 (17 hlasů) . Ingredience balení salátu polníčku 1 kus sůl a pepř 1 špetka červené řepy 2 kusy česnek 2 stroužky pastiňáky nebo kořenové petržele 2 kusy sladké brambory (batáty) 2 kusy čerstvý kozí sýr 1 dávka na zálivku: půl lžičky moučkového cukru 1 dávka polévkové lžíce octu balsamico 2 kusy půl lžičky plnotučné hořčice 1 dávka panenský olivový olej 1 dávka sůl 1 dávka Předkrm: Pečená zimní zelenina s polníčkem a kozím sýrem Postup: 1. Řepu oloupeme a nakrájíme na osminky. To stejné provedeme i s ostatní zeleninou. Poklademe jí na plech vyložený pečícím papírem, pokapeme olivovým olejem, posolíme a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při 200 stupních do změknutí přibližně 25 až 30 min. 2. Mezitím si připravíme zálivku na salát: v malé uzavíratelné sklenici smícháme olivový olej, sůl, půl lžičky moučkového cukru, půl lžičky hořčice a 2 polévkové lžíce kvalitního octa balsamico. Vše důkladně protřepeme, až nám vznikne krémová emulze. 3. Na talíř klademe pečenou zeleninu, polníček a jemně přelijeme zálivkou. Zakončíme kozím sýrem, který na pokrm rozdrolíme.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 609.75 kcal
  • Bílkoviny 17.5 g
  • Sacharidy 53.25 g
  • Tuky 33.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt