Čekankový s ředkvičkami a okurkou

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Čekankový s ředkvičkami a okurkou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

okurka 1 ks
menší
čekanka 2 ks
špenát 2
mladé, lze nahrdit políčkem
vejce 4 ks
ředkvičky 1 svazek
petržel
čerstvá
olivový olej 3 PL
balsamikový ocet
. Okurku omyjeme a škrabkou na brambory ji nakrájíme na tenké plátky. Čekanku rozebereme na jednotlivé listy. Listy špenátu omyjeme a osušíme. 2. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na čtvrtky. 3. Ředkvičky očistíme a pokrájíme na poloviny, větší na čtvrtiny. 4. Několik listů čerstvé petržele omyjeme a natrháme. 5. Na hlubší talíře nebo do misek rozdělíme plátky okurky, listy čekanky a špenátu, ředkvičky a vejce, ozdobíme listy petrželky a pokapeme olejem a balsamikovým octem. Tip: Na vydatnější zálivku promíchejte 200 ml kefíru se špetkou soli a prolisovaným česnekem. Natrhejte si mladé listy pampelišek nebo šťovík.
Autor: barcule

Obchod Apetit