0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Čekankový s ředkvičkami a okurkou

Čekankový s ředkvičkami a okurkou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1103 kcal
Bílkoviny 54 g
Sacharidy 12 g
Tuky 85 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

menší
čekanka 2 ks
mladé, lze nahrdit políčkem
vejce 4 ks
ředkvičky 1 svazek
petržel
čerstvá
olivový olej 3 PL
balsamikový ocet
. Okurku omyjeme a škrabkou na brambory ji nakrájíme na tenké plátky. Čekanku rozebereme na jednotlivé listy. Listy špenátu omyjeme a osušíme. 2. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na čtvrtky. 3. Ředkvičky očistíme a pokrájíme na poloviny, větší na čtvrtiny. 4. Několik listů čerstvé petržele omyjeme a natrháme. 5. Na hlubší talíře nebo do misek rozdělíme plátky okurky, listy čekanky a špenátu, ředkvičky a vejce, ozdobíme listy petrželky a pokapeme olejem a balsamikovým octem. Tip: Na vydatnější zálivku promíchejte 200 ml kefíru se špetkou soli a prolisovaným česnekem. Natrhejte si mladé listy pampelišek nebo šťovík.
Autor: barcule

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč