Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Vepřové plátky s petrželovou omáčkou
Vepřové plátky s petrželovou omáčkou


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Maso naklepat, osolit, opepřit, přidat koření, česnek a posypat moukou. Osmahnout na pánvi a nechat dusit.
Na petrželovou omáčku na jemno nastrouhat petrřel, na jedmno pokrájet řapíkatý celer a lehce orestovat na másle. Pak přidat vodu nebo vývar z masa a dusit do změknutí. Přidat máslo. Ke konci přidat smetanu a směs nechat přivést k varu. Míchat, aby se nepřipalovala. Na závěr směs rozmixovat.
Jako příloha bramborová kaše s jarní cibulkou.

Ilustrační foto: ImageProfessionals

 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 147.5 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 6.5 g
  • Tuky 12.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt