
Uživatelský
recept
recept
Francouzská cibulačka
Popis receptu:
Možno jíst i bez hlavního chodu, syté jídlo.
Autor: Andrea Kubínová
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Ingredience
-
• 100 g másla
• 4 cibule
• vývar
• sýr
• pečivo
Příprava jídla
Rozpustíme máslo v hrnci, přidáme nakrájenou cibuli na kolečka. Vaříme 15 minut.
Poté do hrnce přilijeme rozpuštěný vývar ve vodě. Necháme vařit 20 minut.
Sýr nastrouháme na struhadle a 2/3 přidáme do hrnce.
Pečivo opečeme v troubě (cca 10 minut).
Až se polévka dovaří, nandáme do misky a přidáme pečivo posypané sýrem.
Dobrou chuť! :)
Přidat komentář