Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Francouzská cibulačka

Popis receptu: 
Možno jíst i bez hlavního chodu, syté jídlo.
Autor: Andrea Kubínová
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    • 100 g másla • 4 cibule • vývar • sýr • pečivo

Příprava jídla

Rozpustíme máslo v hrnci, přidáme nakrájenou cibuli na kolečka. Vaříme 15 minut. Poté do hrnce přilijeme rozpuštěný vývar ve vodě. Necháme vařit 20 minut. Sýr nastrouháme na struhadle a 2/3 přidáme do hrnce. Pečivo opečeme v troubě (cca 10 minut). Až se polévka dovaří, nandáme do misky a přidáme pečivo posypané sýrem. Dobrou chuť! :)
REKLAMA

Přidat komentář