Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Gnocchi s gorgonzolovým pestem

Výrazné složky gorgonzolového pesta, jako jsou ořechy a rukola, jdou s gnocchi výborně dohromady. A smetana to všechno ještě podtrhne.

Vydání: 2012/6
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 100 g domácího gorgonzolového pesta s rukolou (recept)
    • 200 ml smetany ke šlehání
    • 500 g gnocchi, chlazených (koupíte běžně v supermarketech)
    • 400 g mražené brokolice nebo 1 velká čerstvá, rozebraná na růžičky  

Příprava jídla

1 Troubu předehřejte na 200 °C.

2 Brokolici rozeberte na růžičky a uvařte v páře.

3 Gnocchi vhoďte do vroucí osolené vody a sceďte, jakmile vyplavou na hladinu. Promíchejte je s pestem, brokolicí a smetanou a dejte do zapékací mísy. Vložte do trouby a zapékejte asi 20 minut, až povrch zezlátne a začne po okrajích zapékací misky bublat.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jedeme na zelenou

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Skvělé! Upozornění: poměrně syté.. :)

Přidat komentář