Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Steak s argentinským pestem

Steak grilovaný bez ochucení a až poté odpočatý v pikantní bylinkové lázni z pesta a olivového oleje je lahůdka na doporučení znalců.

Vydání: 2012/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT6M
Maso Latinskoamerická

Ingredience

    • 800 g hovězí roštěné, nakrájené na silné plátky
    • 4 lžíce panenského olivového oleje
    • 100 g domácího argentinského pesta (recept)
    • vločková sůl

Příprava jídla

Silné plátky hovězí roštěné (nebo svíčkové či flank steaku z pupku) potřete olejem. Se zbylým olejem rozmíchejte pesto. Na rozpáleném grilu nebo grilovací pánvi je opékejte 2–3 minuty po každé straně. Maso dejte na talíř, potřete ze všech stran pestem a nechte alespoň minutu odpočinout. Pak nakrájejte napříč na plátky. Podle potřeby osolte a podávejte s ciabattou.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář