Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Losos se salsou verde

Ryba na špejli.

Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Chuťovka Středomořská

Ingredience

    • 4 vykostěné filety z lososa
    • 2 lžíce olivového oleje

    NA BYLINKOVOU SALSU

    • 2 hrsti hladkolisté petrželky
    • 1 lžíce čerstvé máty
    • 1 lžíce pažitky
    • 1 lžíce kaparů
    • 1 stroužek česneku
    • 2 lžíce panenského olivového oleje

     

     

Příprava jídla

1 Pokrájejte 4 vykostěné filety z lososa na  kostky velikosti sousta. Osolte je, opepřete, promíchejte s asi 2 lžícemi olivového oleje, napíchejte na špejle a grilujte 1–2 minuty po každé straně. Při podávání doplňte lososa salsou z nahrubo nasekaných 2 hrstí hladkolisté petrželky, lžíce čerstvé máty, lžíce pažitky, lžíce kaparů, stroužku česneku a ze 2 lžic panenského olivového oleje.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Steak s grilovanými bramborami

Pečený česnek s rajčatovou bruschettou

Fish & chips

Vtipné hotdogy

25 skvělých jídel z grilu

REKLAMA

Přidat komentář