Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Glazované vepřové kotlety

Geniální způsob, jak využít zbytky marmelády.

Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Příprava 0:15
Maso Asijská

Ingredience

    • 4 vepřové kotlety


    NA MARINÁDU

     

     

    • 2–3 lžíce pomerančové marmelády
    • 2–3 lžíce omáčky terijaki
    • 2 lžíce slunečnicového oleje
    • mořská sůl


    K PODÁVÁNÍ

     

     

     

    • mladé čínské zelí pak-čoi

     

Příprava jídla

Promíchejte marmeládu, omáčku terijaki a slunečnicový olej, případně přisolte. Marinádou potřete 4 vepřové kotlety a nechte nejméně 10 minut marinovat. Grilujte je 4–5 minut po každé straně a podávejte s mladým čínským zelím pak-čoi uvařeným v páře.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Telecí steaky se sýrem a rajčaty

Jehněčí s harissou

Marocké hovězí

Kouřové vepřové kotletky

25 skvělých jídel z grilu

REKLAMA

Přidat komentář