Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.7/5 Počet hodnocení: 13
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1564 kcal
Bílkoviny 42 g
Sacharidy 230 g
Tuky 38 g
Vláknina 26 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Šalvěj a citron se zemitým celerem skvěle ladí.

Suroviny

pokrájená
na kostky
celer 750 g
pokrájený
vývar kuřecí 1 l
šalvěj 4 lístky
+ na ozdobu
strouhaný

Postup

1

Na 3 lžících másla opečte doměkka 3 cibule, pokrájené. Přidejte 500 g brambor, na kostky, 750 g celeru, pokrájeného, 1 l drůbežího vývaru, 4 lístky šalvěje a 2 hobliny citronové kůry. Vařte 30 minut doměkka.

2

Odstraňte citronovou kůru a šalvěj. Promíchejte, aby se brambory rozpadly. Před podáváním vmíchejte strouhaný čedar a ozdobte lístky šalvěje.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/3

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč