Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Hrášková polévka s bazalkou

Podobně můžete krém připravit i z cukety.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
7 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Vaření 0:15
Polévka Středomořská

Ingredience

    • 1 cibule
    • 2 lžíce másla
    • 500 ml drůbežího vývaru
    • 400 g mraženého hrášku
    • mořská sůl
    • čerstvě mletý pepř
    • 150 ml smetany ke šlehání
    • hrst lístků bazalky
    • mozzarellové kuličky, na ozdobu

Příprava jídla

Nadrobno pokrájenou 1 cibuli opečte na 2 lžících másla, aby zesklovatěla. Přidejte 500 ml drůbežího vývaru, 400 g mraženého hrášku, mořskou sůl, čerstvě mletý pepř a přiveďte k varu. Ztlumte a vařte 4 minuty doměkka. Přilijte 150 ml smetany ke šlehání a hrst lístků bazalky. Rozmixujte a podávejte ozdobené mozzarellovými kuličkami.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Krémová česnečka

Rajčatová polévka s kapary

Asijská kukuřičná polévka

Kuřecí polévka s kokosovým mlékem

Kuřecí polévka s mrkví

Kokosová nudlová polévka

Fazolová polévka s klobásou

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Celerová polévka s čedarem

Cuketová polévka se slaninou

Kukuřičná polévka

Polévka s uzeným pstruhem

Žampionový krém

Zuppa pavese

Rychlý boršč

Provensálská polévka

Ledová okurková polévka

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Dýňová polévka s jablky

REKLAMA

Přidat komentář