Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Polévka s uzeným pstruhem

V polévce se bude hezky vyjímat i uzená makrela.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Vaření 0:10
Polévka

Ingredience

    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1 červená cibule, nakrájená nadrobno
    • 1 brambora, nakrájená na kostičky
    • 750 ml drůbežího vývaru
    • 100 ml smetany
    • sůl a pepř
    • 100 g uzeného pstruha
    • pažitka, na ozdobu

Příprava jídla

Na 2 lžících olivového oleje opékejte 2–3 minuty 1 červenou cibuli, nadrobno. Přidejte bramboru, na kostičky, a opékejte další 2 minuty. Zalijte 750 ml drůbežího vývaru a asi 8 minut vařte doměkka. Přidejte 100 ml smetany a rozmixujte. Osolte, opepřete a na talíři ozdobte kousky uzeného pstruha (asi 100 g celkem) a pažitkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Cuketová polévka se slaninou

Kukuřičná polévka

Žampionový krém

Zuppa pavese

Fazolová polévka s klobásou

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Celerová polévka s čedarem

Rajčatová polévka s kapary

Krémová česnečka

Asijská kukuřičná polévka

Kuřecí polévka s kokosovým mlékem

Hrášková polévka s bazalkou

Rychlý boršč

Provensálská polévka

Ledová okurková polévka

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Dýňová polévka s jablky

Bramboračka

Rychlá čočkovka

Brynzová polévka

REKLAMA

Přidat komentář