Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zuppa pavese

Silný hovězí vývar je základ. Připravte si domácí z hovězí oháňky.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Polévka Italská

Ingredience

    • 2 plátky bílého chleba (bageta, italský chléb, veka)
    • 1 vejce
    • 200 ml hovězího vývaru (recept na silný domácí z hovězí oháňky)
    • strouhaný parmazán
    • čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

Na jednu porci opečte 2 plátky bílého chleba (bageta, italský chléb, veka). Dejte je do talíře, opatrně na ně rozklepněte 1 vejce, abyste neporušili žloutek. Zalijte 200 ml vroucího dobrého hovězího vývaru. Posypte strouhaným parmazánem a čerstvě mletým pepřem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Cuketová polévka se slaninou

Kukuřičná polévka

Polévka s uzeným pstruhem

Žampionový krém

Celerová polévka s čedarem

Rajčatová polévka s kapary

Krémová česnečka

Asijská kukuřičná polévka

Kuřecí polévka s kokosovým mlékem

Hrášková polévka s bazalkou

Rychlý boršč

Provensálská polévka

Ledová okurková polévka

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Dýňová polévka s jablky

Bramboračka

Rychlá čočkovka

Brynzová polévka

Fazolová polévka s avokádem

Drožďová polévka s ovesnými vločkami

REKLAMA

Přidat komentář