Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rychlý boršč

Zrychlená bezmasá varianta ruské klasiky

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
8 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT25M
Vaření 0:25
Polévka Východoevropská

Ingredience

    • 3 červené řepy o velikosti menších jablek, oloupané a pokrájené
    • 1 mrkev
    • 1 pórek, na kolečka
    • 1 pastinák
    • 1 cibule, nakrájená nadrobno
    • 3 bobkové listy
    • 5 kuliček nového koření
    • sůl
    • citronová šťáva

    K PODÁVÁNÍ

    • zakysaná smetana
    • hladkolistá petrželka, nasekaná

Příprava jídla

1 Do 1 litru vody dejte 3 červené řepy o velikosti menších jablek, oloupané a pokrájené, 1 mrkev a 1 pórek, na kolečka, 1 pastinák a 1 cibuli, nadrobno, 3 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, sůl a citronovou šťávu. Vařte asi 25 minut doměkka. Vyjměte bobkový list, nové koření, jednu řepu a rozmixujte. Zdobte pokrájenou vařenou řepou, zakysanou smetanou a petrželkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Provensálská polévka

Ledová okurková polévka

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Dýňová polévka s jablky

Rajčatová polévka s kapary

Krémová česnečka

Asijská kukuřičná polévka

Kuřecí polévka s kokosovým mlékem

Hrášková polévka s bazalkou

Cuketová polévka se slaninou

Kukuřičná polévka

Polévka s uzeným pstruhem

Žampionový krém

Zuppa pavese

Bramboračka

Rychlá čočkovka

Brynzová polévka

Fazolová polévka s avokádem

Drožďová polévka s ovesnými vločkami

Polévka s taveným sýrem

REKLAMA

Přidat komentář