Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ledová okurková polévka

Zeleninové osvěžení

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT15M
Polévka Středomořská

Ingredience

    • 500 g salátových okurek
    • 5 jarních cibulek
    • 250 ml hustého bílého jogurtu
    • 125 ml zakysané smetany,
    • 1 citron, šťáva
    • sůl a bílý pepř
    • hrst lístků máty, nasekaných

Příprava jídla

1 500 g salátových okurek rozkrojte podélně, odstraňte semínka a rozmixujte je s 5 jarními cibulkami a 250 ml vody. Přidejte 250 ml hustého bílého jogurtu, 125 ml zakysané smetany, šťávu z citronu a znovu mixujte. Dochuťte solí a bílým pepřem. Přendejte do mísy, vmíchejte hrst nasekaných lístků máty a hodinu chlaďte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Rychlý boršč

Provensálská polévka

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Dýňová polévka s jablky

Asijská kukuřičná polévka

Kuřecí polévka s kokosovým mlékem

Hrášková polévka s bazalkou

Cuketová polévka se slaninou

Kukuřičná polévka

Polévka s uzeným pstruhem

Žampionový krém

Zuppa pavese

Bramboračka

Rychlá čočkovka

Brynzová polévka

Fazolová polévka s avokádem

Drožďová polévka s ovesnými vločkami

Polévka s taveným sýrem

Bylinková jarní polévka

Avgolemono

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Naprosto vynikající, i bez přidání smetany

Přidat komentář