Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bramboračka

Voňavá a hustá, se zimní zeleninou

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Vaření 0:20
Polévka Česká

Ingredience

    • hrst sušených hub
    • 7 kapustiček
    • 3–4 brambory, na kostky,
    • mrkev, petržel a kousek celeru, na kostičky
    • kostku zeleninového bujonu
    • 3 kuličky nového koření, 2 bobkové listy
    • sůl a pepř
    • majoránka
    • jíška (nemusí být)

Příprava jídla

Hrst sušených hub povařte asi 5 minut. Do hrnce dejte 7 kapustiček, 3–4 brambory, na kostky, mrkev, petržel a kousek celeru, na kostičky, kostku zeleninového bujonu, 3 kuličky nového koření, 2 bobkové listy a zcezené houby. Zalijte 2 l vody a vařte doměkka. Pak vyjměte nové koření i bobkový list, trochu rozmačkejte šťouchadlem na brambory, osolte, opepřete, přidejte majoránku a případně můžete zahustit jíškou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Rychlá čočkovka

Brynzová polévka

Fazolová polévka s avokádem

Drožďová polévka s ovesnými vločkami

Brambory, brambory, to jsou boží dary

Cuketová polévka se slaninou

Kukuřičná polévka

Polévka s uzeným pstruhem

Žampionový krém

Zuppa pavese

Rychlý boršč

Provensálská polévka

Ledová okurková polévka

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Dýňová polévka s jablky

Polévka s taveným sýrem

Bylinková jarní polévka

Avgolemono

Cibulačka s pancettou

Krémová ředkvičková polévka

Fazolová polévka s těstovinami

Přidat komentář