Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Brynzová polévka

Pikantní polévku brynza zjemní.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Vaření 0:20
Polévka Východoevropská

Ingredience

    • 1 cibule, nadrobno nakrájená
    • 2 lžičky mleté papriky
    • 750 ml drůbežího nebo zeleninového vývaru
    • 2–3 brambory, na kostičky
    • mleté chilli nebo chilli paprička, nasekaná
    • 200 g zakysané smetany
    • 200 g brynzy
    • petrželková nať, na ozdobu

Příprava jídla

V hrnci opékejte na oleji 2 minuty dosklovita 1 cibuli , nadrobno nakrájenou. Zaprašte 2 lžičkami mleté papriky, zamíchejte a zalijte 750 ml drůbežího nebo zeleninového vývaru. Přidejte 2–3 brambory, na kostičky, osolte, případně přiostřete chilli a uvařte doměkka. V misce dohladka promíchejte 200 g zakysané smetany a 200 g brynzy a směs rozdělte na polévku v miskách. Ozdobte petrželkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Bramboračka

Rychlá čočkovka

Drožďová polévka s ovesnými vločkami

Fazolová polévka s avokádem

Polévka s uzeným pstruhem

Žampionový krém

Zuppa pavese

Rychlý boršč

Provensálská polévka

Ledová okurková polévka

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Dýňová polévka s jablky

Polévka s taveným sýrem

Bylinková jarní polévka

Avgolemono

Cibulačka s pancettou

Krémová ředkvičková polévka

Fazolová polévka s těstovinami

Nudlová polévka s krevetami

Balkánská polévka se zeleninou

REKLAMA

Přidat komentář