Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Avgolemono

Středomořská polévka

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Vaření 0:15
Polévka Středomořská

Ingredience

    • 1 l drůbežího vývaru
    • 50 g dlouhozrnné rýže
    • 3 vejce
    • 1 citron + dílky k podávání

Příprava jídla

Litr drůbežího vývaru přiveďte k varu, vsypte 50 g dlouhozrnné rýže a vařte asi 15 minut doměkka. Mezitím v míse prošlehejte 3 vejce se šťávou z 1 citronu. Vývar s rýží odstavte a jednu sběračku pramínkem vlijte za stálého šlehání do vaječné pěny. Pak naopak za stálého šlehání postupně vlijte vejce do horkého vývaru, až vznikne hladký krém. Už nevařte a ihned podávejte s dílky citronu.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Polévka s taveným sýrem

Cibulačka s pancettou

Bylinková jarní polévka

Krémová ředkvičková polévka

Ledová okurková polévka

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Dýňová polévka s jablky

Bramboračka

Rychlá čočkovka

Brynzová polévka

Fazolová polévka s avokádem

Drožďová polévka s ovesnými vločkami

Fazolová polévka s těstovinami

Nudlová polévka s krevetami

Balkánská polévka se zeleninou

Arabská polévka s cizrnou a špenátem

Polévka s batáty a kozím sýrem

Jehněčí polévka s kuskusem

Česnekovo-šafránová polévka

Mrkvová polévka s koriandrem

Přidat komentář