Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Cibulačka s pancettou

Silná a hřejivá

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
8 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Dušení 0:20
Polévka Středomořská

Ingredience

    • 120 g pancetty či anglické slaniny
    • 2 lžíce olivového oleje a lžíci másla
    • 750 g cibule
    • 1 lžíce třtinového cukru
    • 1 litr zeleninového vývaru
    • sůl a pepř
    • oregano
    • 1 vejce
    • chlebové krutony a oregano, k podávání

Příprava jídla

120 g pancetty či anglické slaniny nahrubo nakrájejte a zahřívejte v hrnci. Po chvíli přidejte 2 lžíce olivového oleje a lžíci másla a osmahněte 750 g cibule, na kolečka, lžíci třtinového cukru a opékejte. Za občasného míchání duste 20 minut, pak přilijte 1 litr zeleninového vývaru, osolte a opepřete, vmíchejte oregano a prošlehané vejce. Zdobte oreganem a chlebovými krutony.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Polévka s taveným sýrem

Krémová ředkvičková polévka

Avgolemono

Bylinková jarní polévka

Cibulovo-česneková polévka s pórkem

30 receptů se zimní zeleninou pro silnou imunitu

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Dýňová polévka s jablky

Bramboračka

Rychlá čočkovka

Brynzová polévka

Fazolová polévka s avokádem

Drožďová polévka s ovesnými vločkami

Fazolová polévka s těstovinami

Nudlová polévka s krevetami

Balkánská polévka se zeleninou

Arabská polévka s cizrnou a špenátem

Polévka s batáty a kozím sýrem

Jehněčí polévka s kuskusem

Česnekovo-šafránová polévka

Mrkvová polévka s koriandrem

Salsa jako polévka

REKLAMA

Přidat komentář