Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vánoční punč

Nápoj, po kterém roztají i ledové královny. Sušené ovoce vybírejte podle vlastní chuti – výborné jsou třeba i švestky nebo hrušky.

Vydání: 2005/12
Autor:
Hodnocení:
61 (hlas)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 10 minut
+ doba na namočení ovoce
P
Britská

Ingredience

    • 100 g rozinek
    • 50 g sušených brusinek
    • 30 ml rumu nebo griotky
    • ½ litru silného černého čaje
    • 1 litr červeného vína
    • 1 citron nakrájený na plátky
    • 4 svitky skořice
    • cukr podle chuti

Příprava jídla

1. Sušené ovoce nasypte do misky, zalijte je rumem nebo griotkou a nechte namáčet nejméně dvě hodiny (klidně i několik dní).

2. Čaj, víno, plátky citronu a svitky skořice přiveďte k varu. Do nahřátých sklenic pak rozdělte sušené ovoce s rumem, zalijte punčem a podle chuti oslaďte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Klasické štědrovečerní menu

Klasické štědrovečerní menu

Egg nog

Fish House drink

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.12/05, str.45

Přidat komentář