Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vánoční punč

Nápoj, po kterém roztají i ledové královny. Sušené ovoce vybírejte podle vlastní chuti – výborné jsou třeba i švestky nebo hrušky.

Vydání: 2005/12
Autor:
Hodnocení:
66 (hlasů)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 10 minut
+ doba na namočení ovoce
P
Britská

Ingredience

    • 100 g rozinek
    • 50 g sušených brusinek
    • 30 ml rumu nebo griotky
    • ½ litru silného černého čaje
    • 1 litr červeného vína
    • 1 citron nakrájený na plátky
    • 4 svitky skořice
    • cukr podle chuti

Příprava jídla

1. Sušené ovoce nasypte do misky, zalijte je rumem nebo griotkou a nechte namáčet nejméně dvě hodiny (klidně i několik dní).

2. Čaj, víno, plátky citronu a svitky skořice přiveďte k varu. Do nahřátých sklenic pak rozdělte sušené ovoce s rumem, zalijte punčem a podle chuti oslaďte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Klasické štědrovečerní menu

Klasické štědrovečerní menu

Egg nog

Fish House drink

Zahřejte se lahodným domácím punčem

Horké nápoje, které budou vaše děti milovat

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.12/05, str.45

Přidat komentář