Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salát s enoki, špenátem, čočkou a s čekankou

Japonské houby enoki mají velmi jemnou chuť a krásně křupou, proto si je nejlíp vychutnáte zasyrova.

Vydání: 2012/8
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Salát Asijská

Ingredience

    • 300 g hub enoki
    • 150 g čočky, uvařené
    • 60 g čerstvého baby špenátu
    • 1 čekankový puk

    NA ZÁLIVKU

    • 2 a 1/2 lžíce panenského olivového oleje
    • 1 a 1/2 lžíce balzamikového octa
    • 1/2 lžíce sójové omáčky
    • 1/2 čerstvé chilli papričky, zbavené semínek a nasekané nadrobno
    • 1 menší stroužek česneku, drcený
    • 1/2 lžíce medu

Příprava jídla

1 Nejlépe ve skleničce se šroubovacím uzávěrem prošlehejte suroviny na zálivku. Čekankový puk rozdělte. Špenát omyjte, osušte a smíchejte s uvařenou čočkou, houbami enoki a čekankovými listy. Zakápněte zálivkou a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Houbový krém

Vepřové medailonky s liškovou omáčkou

Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru

Slaný koláč s hříbky

Zapečené portobello

REKLAMA

Přidat komentář