Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Krkovička z trouby

Popis receptu: 
Obyčejná úprava, neobyčejně dobrá
Autor: Anna Urbanová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    Dva velké plátky krkovice, rostlinný olej, sladká paprika, česnek v prášku, pepř. K podávání chléb, okurky, beraní rohy, nakládané cibulky, hořčice atd.

Příprava jídla

Připravíme si marinádu z oleje, papriky, česneku a mletého pepře (nesolíme). Maso marinádou prolejeme a uchováme v chladu minimálně dvě hodiny, nejlépe přes noc. Před tepelnou úpravou necháme venku, aby maso získalo pokojovou teplotu. Otřeme z masa marinádu a koření, osolíme, rozpálíme grilovací pánev a krátce a zprudka osmahneme dohněda. Troubu roztopíme na 180°C, plátky vložíme do vymaštěného pekáčku, zakryjeme a pečeme 45 min až hodinu. Podáváme s chlebem a "pickles".
REKLAMA

Přidat komentář