0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Krkovička z trouby

Krkovička z trouby

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 348 kcal
Bílkoviny 40 g
Sacharidy 0 g
Tuky 20 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

krkovice 2
velké
rostlinný olej
paprika mletá sladká
mletá
česnek
v prášku
K podávání
chleba
okurka
beraní rohy
cibulky nakládané
hořčice
Připravíme si marinádu z oleje, papriky, česneku a mletého pepře (nesolíme). Maso marinádou prolejeme a uchováme v chladu minimálně dvě hodiny, nejlépe přes noc. Před tepelnou úpravou necháme venku, aby maso získalo pokojovou teplotu. Otřeme z masa marinádu a koření, osolíme, rozpálíme grilovací pánev a krátce a zprudka osmahneme dohněda. Troubu roztopíme na 180°C, plátky vložíme do vymaštěného pekáčku, zakryjeme a pečeme 45 min až hodinu. Podáváme s chlebem a "pickles".
Autor: ana.urbanova

Obchod Apetit