Krkovička z trouby

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Krkovička z trouby

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

krkovice 2
velké
rostlinný olej
paprika sladká
mletá
česnek
v prášku
K podávání
chleba
okurka
beraní rohy
cibulky nakládané
hořčice
Připravíme si marinádu z oleje, papriky, česneku a mletého pepře (nesolíme). Maso marinádou prolejeme a uchováme v chladu minimálně dvě hodiny, nejlépe přes noc. Před tepelnou úpravou necháme venku, aby maso získalo pokojovou teplotu. Otřeme z masa marinádu a koření, osolíme, rozpálíme grilovací pánev a krátce a zprudka osmahneme dohněda. Troubu roztopíme na 180°C, plátky vložíme do vymaštěného pekáčku, zakryjeme a pečeme 45 min až hodinu. Podáváme s chlebem a "pickles".
Autor: ana.urbanova

Obchod Apetit