Připravíme si marinádu z oleje, papriky, česneku a mletého pepře (nesolíme). Maso marinádou prolejeme a uchováme v chladu minimálně dvě hodiny, nejlépe přes noc. Před tepelnou úpravou necháme venku, aby maso získalo pokojovou teplotu. Otřeme z masa marinádu a koření, osolíme, rozpálíme grilovací pánev a krátce a zprudka osmahneme dohněda. Troubu roztopíme na 180°C, plátky vložíme do vymaštěného pekáčku, zakryjeme a pečeme 45 min až hodinu. Podáváme s chlebem a "pickles".
Suroviny
Porce
2
Suroviny
Porce
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 174 kcal
- Bílkoviny 20 g
- Sacharidy 0 g
- Tuky 10 g