Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Pstruh na hladkoliste petrzelce
Pstruh na hladkoliste petrzelce


< 60 min
0,0 (0x)

Petrzelku nasekame najemno a promichame s cesnekem a olejem. Potreme rybu rozmarynovou soli, zevnitr i zvenku a nechame odlezet ve smesi z pretrzelky, oleje a cesneku, cca 1/2 hodiny. Pote prendame do zapekaci misy, poklademe platky citronu a dame pod gril doprostred trouby na 210 stupnu na 25 minut ( se sondou).


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 63.5 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 12.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt