Pstruh na hladkoliste petrzelce

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Pstruh na hladkoliste petrzelce

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

prstuh
petržel
hladkolistá
česnek 2
olivový olej
citronový
sůl
rozmarýnová
citron
Petrzelku nasekame najemno a promichame s cesnekem a olejem. Potreme rybu rozmarynovou soli, zevnitr i zvenku a nechame odlezet ve smesi z pretrzelky, oleje a cesneku, cca 1/2 hodiny. Pote prendame do zapekaci misy, poklademe platky citronu a dame pod gril doprostred trouby na 210 stupnu na 25 minut ( se sondou).

Obchod Apetit