Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

svickova

Popis receptu: 
svickova od nasi babicky
Autor: Andrea Svobodova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    cca 1,2 kg masa - prava nebo falesna svickova stredne velky celer, 1 petrzel, 2 stredni cibule, 3 mrkve? mrkve ma byt min nez ostatni zelenny,, aby omacka nebyla moc sladka zakysana smetana, sul, citronova stava spetka tymianu, kousek bobkoveho listu, hladka mouka

Příprava jídla

maso opeceme ze vsech stran v papinaku vytrenem maslem, aby se zatahly pory. pridame na kolecka nakrajenou zeleninu, pridame trochu tymianu a kousek bobkoveho listu. Podlejeme teplou vodou a dusime domekka. Zeleninu rozmixujeme zahustima zakysanou smetanou a trochou hladke mouky. Omacu povarime, ochutime citronovou stavou. NA zjemneni je mozne pouzit karamel ze 2 kostek cukru
REKLAMA

Přidat komentář