svickova

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

svickova

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

svíčková 1.2 kg
pravá nebo falešná
celer 1 ks
středně velký
petržel 1 ks
cibule 2 ks
střední
mrkev 3 ks
mrkve má být méně než ostatní zeleniny, aby omáčka nebyla moc sladká
zakysaná smetana 1 kelímek
sůl
citronová štáva
tymián špetka
bobkový list
mouka pšeničná hladká
maso opeceme ze vsech stran v papinaku vytrenem maslem, aby se zatahly pory. pridame na kolecka nakrajenou zeleninu, pridame trochu tymianu a kousek bobkoveho listu. Podlejeme teplou vodou a dusime domekka. Zeleninu rozmixujeme zahustima zakysanou smetanou a trochou hladke mouky. Omacu povarime, ochutime citronovou stavou. NA zjemneni je mozne pouzit karamel ze 2 kostek cukru
Autor: andousek6

Obchod Apetit