Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kuličky z vinné klobásy

Díky namočené bagetě jsou kuličky z klobás nadýchané a mají perfektní chuť. Nezapomeňte je potřít olejem – budou krásně zlaté a křupavé.

Vydání: 2005/12
Autor:
Hodnocení:
8 (hlasů)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Pečení 0:20

Ingredience

    • 1 kg vinné klobásy, vymáčknuté ze střívka
    • 10 žampionů, oloupaných a pokrájených
    • 2 lžíce másla
    • 1 malou bagetu, nakrájenou na plátky
    • 100–150 ml bílého vína
    • 1 vejce
    • pepř
    • olej na potření

Příprava jídla

1. Bagetu zalijte vínem. Na pánvi rozpalte máslo a asi deset minut na něm poduste houby.

2. Klobásu smíchejte s kaší z bagety, s vejcem a se žampiony. Opepřete, promíchejte a lžící tvarujte kuličky jako vlašské ořechy. Klaďte je na pečicí papír, potřete olejem a pečte při 180/160 stupních dozlatova; trvá to asi dvacet minut.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pralinky z ricotty a pistácií

Trojúhelníčky s uzeným lososem

Plněné brambůrky

Polévka vichyssoise

Špízy z kuřecích prsíček

Bramborový salát s kari

Pomerančový brandy krém

Citronový sorbet

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.12/05, str.68

Přidat komentář