Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Houbové rizoto s nivou

Popis receptu: 
z Albert v kuchyni
Autor: Sandra Ort Feyglová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1 najemno nasekaná cibule 1 lžíce olivového oleje 250 g rýže 250 g hub 700 ml kuřecího vývaru 1/2 kelímku smetany ke šlehání 80g rozdrobené nivy

Příprava jídla

Cibulku osmažte dorůžova na oleji, přidejte rýži a krátce ji rovněž osmahněte, aby se obalila tukem. Přidejte pokrájené houby, zalijte částí vývaru, dle potřeby dolévejte a vařte do změknutí rýže. Nakonec přidejte smetanu smíchanou s nivou a ihned podávejte.
REKLAMA

Přidat komentář