Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Opékaná ryba se salsou

Mexická chuť

Vydání: 2004/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT3M
Opékání 0:03

Ingredience

    • 4 plátky ryby bez kůstek, ale s kůží mouku na poprášení
    • 2 lžíce olivového oleje a 25 g másla na osmažení  ryby

    Na salsu:

    • 200 g odkapané sterilované červené řepy nebo stejné množství řepy vařené,  nakrájené na drobné kostičky
    • 8 jarních cibulek, najemno nasekaných
    • 1 najemno nakrájenou  feferonku bez semínek
    • 2 lžíce čerstvé máty    
    • 2 lžíce citronové šťávy
    • 3 lžíce olivového oleje
    • sůl a pepř na dochucení

     

Příprava jídla

1. Na salsu (studená omáčka z drobně nakrájené zeleniny) smíchejte v míse červenou řepu, cibulky, feferonku, nasekanou mátu, citronovou šťávu a olej. Podle chuti osolte a opepřete. Na salsu se hodí různá zelenina, ale vždycky má být nakrájená co nejdrobněji.

2. Plátek ryby poprašte moukou a z každé strany jej 3–4 minuty opékejte na směsi oleje a másla. Podávejte se salsou.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář