Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Gulášová polévka

Popis receptu: 
Z předního hovězího
Autor: Alžběta Slezáková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    300g přední hovězí (hrudí nebo krk) 1 lžíce sádla 1 cibule 1 lžička drceného kmínu 2 lžíce hladké mouky 3 stroužky česneku 2 lžíce mleté sladké papriky 1,2l hovězího vývaru 1/4 lžičky pálivé papriky 1 lžička sušené majoránky 2 brambory

Příprava jídla

Maso nakrájíme na kostičky osolíme a opepříme. Na sádle opečeme cibuli asi 6 minut dozlatova.dozlatova. Přidáme kmín a maso a opékáme 10-15 minut než se odpaří všechna šťáva. Po dalších 2 minutách zaprášíme moukou. Orestujeme jí až zpění a zrůžoví. Přidáme česnek, sladkou i pálivou papriku, zamícháme a zalijeme vývarem. Přivedeme k varu poté plamen stáhneme a necháme táhnout po 10 minutách varu přidáme majoránku a brambory a vaříme 15-20 minut doměkka.
REKLAMA

Přidat komentář