Gulášová polévka

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Gulášová polévka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

hovězí maso 300 g
hrudí / krk
sádlo 1 PL
cibule 1 ks
kmín 1 PL
mouka pšeničná hladká 2 PL
česnek 3
paprika sladká 2 PL
mletá
vývar hovězí 1.2 l
1
pálivá paprika
majoránka (drhnutá) 1 PL
brambory 2 ks
Maso nakrájíme na kostičky osolíme a opepříme. Na sádle opečeme cibuli asi 6 minut dozlatova.dozlatova. Přidáme kmín a maso a opékáme 10-15 minut než se odpaří všechna šťáva. Po dalších 2 minutách zaprášíme moukou. Orestujeme jí až zpění a zrůžoví. Přidáme česnek, sladkou i pálivou papriku, zamícháme a zalijeme vývarem. Přivedeme k varu poté plamen stáhneme a necháme táhnout po 10 minutách varu přidáme majoránku a brambory a vaříme 15-20 minut doměkka.
Autor: fuficek

Obchod Apetit