Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

výborné hovězí s bramb. pokličkou

Popis receptu: 
zajímavé
Autor: Jiřina Nagyová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    řap. celer-2 cibule 1, mrkev2, b. list5,tymián protlak 2 lž,. worcestr, 600 ml. vody,

Příprava jídla

řap. celer, cib, mrkev, b. list, tymián, mouka protlak worcestr, voda + maso-hovězí kilo do troby na 2,5 hod 150 C odklopit a ješte 30-60 min pak plátky pbambor +sýr tymián ještě péci 190 C 30-40 min
REKLAMA

Přidat komentář