Rapid ragu

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Rapid ragu

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

česnek 2 PL
s olivovým olejem
pancetta 125 g
jehněčí maso 500 g
cibule 75 g
zkaramelizované
marsala 80 ml
rajčata 400 g
nakrájená
čočka zelená 75 g
voda 125 ml
čedar 50 g
strouhaný
Heat the oil in a wide, medium-sized saucepan, or the base of the Flameware small tagine, and fry the cubed pancetta until beginning to crisp. Add the lamb, breaking it up with a fork in the bacony pan as it browns. Tip in the caramelized onions, Marsala, tomatoes, lentils and water and bring the pan to the boil. Cover with the tagine lid, if using, and simmer the ragu for 20 minutes stirring occasionally. Sprinkle with the cheese (if using) before serving.

Obchod Apetit