
Sendvič s avokádem, ředkvičkami a kozím sýrem
Krémová chuť avokáda se dobře doplňuje s výrazným kozím sýrem a štiplavými ředkvičkami.
Vydání: 2013/6
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: Pro 4 osoby
Ingredience
- 4 střední celozrnné bagetky
- 150 g čerstvého kozího sýra
- lístky polníčku
- svazek ředkviček
- 1/2 červené cibule
- 2 zralá avokáda
- 1 stroužek česneku
- citronová šťáva
- sůl
AVOKÁDOVÁ POMAZÁNKA
Příprava jídla
1 Oloupejte 2 zralá avokáda, vyjměte pecku a nakrájejte je na větší kostky. Osolte je a pokapejte citronovou šťávou, přidejte 1 stroužek česneku, drcený, a vše rozmačkejte nahrubo vidličkou.
2 Navrstvěte do mírně vydlabaných 4 středních celozrnných bagetek spolu se 150 g čerstvého kozího sýra, rozdrobeného, lístky polníčku, svazkem ředkviček, nakrájených na plátky, a 1/2 červené cibule, nakrájené na tenké plátky.
Přidat komentář