
Banh Mi sendvič
Banh Mi je vietnamskou odpovědí na francouzskou plněnou bagetu. Původně termín označoval jen západní typ chleba, dnes se vžil pro výborné sendviče plněné po vietnamsku.
Vydání: 2013/6
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 4 větší nebo 6 menších housek
- 200 g krájené krůtí šunky
- 1 salátová okurka
- 1 mrkev
- 1 velký svazek koriandru
- 2 červené chilli papričky
- 4 lžíce limetové šťávy
- 1 lžíci rybí omáčky
- 4 lžíce panenského olivového oleje
PIKANTNÍ ZELENINOVÁ SMĚS
Příprava jídla
1 V míse promíchejte 1 salátovou okurku, nakrájenou na tenké plátky, 1 mrkev, škrabkou nakrouhanou na dlouhé plátky, 1 velký svazek koriandru, nasekaný nahrubo, 2 červené chilli papričky, zbavené semen a nakrájené na nudličky, 4 lžíce limetové šťávy, 1 lžíci rybí omáčky a 4 lžíce panenského olivového oleje.
2 Pikantní zeleninovou směs rozdělte do 4 větších nebo 6 menších housek a doplňte celkem 200 g krájené krůtí šunky.
Přidat komentář