Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pizza s chorizem a rukolou

Chorizo je dokonale multifunkční dobrota.

Vydání: 2013/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 2 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
Pečení 15 minut
PT10M
Příprava 0:10
Italská

Ingredience

    • 1 balení hotového těsta na pizzu (např. značky Wevalka)
    • 3 lžíce hotové rajčatové omáčky na pizzu
    • 2 klobásy chorizo, na plátky
    • 1 lžíce kaparů
    • hrst třešňových rajčátek, přepůlených
    • hrst rukoly
    • panenský olivový olej na pokapání

Příprava jídla

1 Těsto připravte podle návodu na obalu na plech vyložený pečicím papírem. Navrch rozetřete omáčku a nechte nakynout na teplém místě cca 5 minut.

2 Rozehřejte troubu na 240 °C. Chorizo opékejte 2–3 minuty na pánvi, dokud nezačne být křupavé.

3 Na těsto naneste chorizo, kapary a rajčata, pečte 12–15 minut, dokud těsto nebude hotové. Pak posypte rukolou a pokapejte olivovým olejem. Okamžitě podávejte, aby rukola na horké pizze nezavadla.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Linguine s chorizem, rukolou & kapary

Wrap s chorizem & vejce

Přidat komentář