Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Smažený hermelín s americkýma bramborama

Popis receptu: 
Mé dnešní dílo k obědu. Není vůbec náročný a přípravu.
Autor: Kristýna Pirklová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    Smažený hermelín *hermelín *hladká mouka *strouhanka *mléko *1 vejce *sůl *Americké brambory *6 ks brambor větších *olej *sůl *pepř *majoránka

Příprava jídla

1.Nejlepší bude začít bramborami, protože příprava je poněkud delší než u hermelínu. 2.Nejprve si rozehřejeme troubu na 160 °C a na plech dáme pečící papír. Brambory omyjeme a nakrájíme na malé kousky ( krájíme i se slupkou ).Do mísi nalijeme olej.Stačí 5 lžiček. Do oleje přidáme 2 lžičky soli, půl lžičky pepře a 1 lžičku majoránky. Poté vsypeme brambory a promícháme tak, aby všechny rmelínbrambory namočené do oleje. Pak už jen dáme do plecha vložíme do trouby.Pečeme zhruba 45 minut. 3.a ted jdeme obalovat hermelín. Vezmeme si tři nádobky.Do jedné z nich dáme vajíčko a taky přilijeme trochu mléka. To rozkvrdláme a přidáme špetku soli.Do dalších misek nasypeme strouhanku a mouku.Misky si srovnáme do nasledujicího pořadí ... mouka , vajíčko a strouhanka a začneme obalovat. Doporučuji sýr obalit až 3x aby se neroztekl. :) 4.Pak už jen osmažíme na pánvi a nebo ve fritovacím hrnci.
REKLAMA

Přidat komentář