Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Mozzarella s ančovičkami a červenou řepou

Kombinace mozzarelly a červené řepy sice zní trochu bizarně, ale je fantastická! Když přidáte slané ančovičky a olivový olej, máte jednoduchý, a přitom dokonale stylový předkrm.

Vydání: 2006/2
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Italská

Ingredience

    • 4 krajíce bílého chleba
    • 300 g mozzarelly (zkuste pravou, z buvolího mléka) 
    • 360 g naložené řepy, slité
    • 12 ančoviček
    • sůl a pepř
    • olivový olej

Příprava jídla

1. Předehřejte elektrickou troubu na 200, horkovzdušnou na 180 stupňů. Rozlámejte chleba na sousta a pak ho dokřupava opečte; mělo by stačit asi pět minut.

2. Slijte tekutinu z mozzarelly, jednotlivé kuličky nakrájejte na plátky a rozdělte na talíře. Okolo naaranžujte řepu, ančovičky a opečený chléb. Osolte, opepřete a zalijte olivovým olejem.

Jak zacházet s Mozzarellou
Nechte ji ve vlastním roztoku – kdybyste ji vložili do mléka nebo vody, ztratila by chuť. Mozzarellu vytáhněte z ledničky aspoň půl hodiny před tím, než ji budete jíst.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.2/06, str.50

Přidat komentář