
Sladká rýžová polévka
Dá se jíst horká i studená. Pokud máte rádi mléčnou rýži, do téhle polévky se zamilujete!
Vydání: 2006/2
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 4
Ingredience
- 120 g rýže
- 500 ml mléka
- 300 ml kokosového krému
- 2 sáčky vanilinového cukru
- cukr podle chuti
- plátky kokosu na ozdobu
Příprava jídla
1. Rýži nasypte do kastrolu a uvařte ji doměkka v půllitru osolené vody. Potom rýži zalijte mlékem a na mírném plameni přiveďte k varu. Přidejte kokosový krém a vanilinový cukr.
2. Podle chuti doslaďte. Pokud patříte – vy nebo vaše děti – mezi milovníky krémových polévek, můžete ji ještě přelít do mixéru a rozmixovat. Podávejte s plátky kokosu.
2. Podle chuti doslaďte. Pokud patříte – vy nebo vaše děti – mezi milovníky krémových polévek, můžete ji ještě přelít do mixéru a rozmixovat. Podávejte s plátky kokosu.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Alena (neověřeno)
4. Září 2007 16:48